serum

1. Start med den rigtige form

For at få smukke øjenbryn, er det vigtigt at starte med den rigtige form. Din øjenbrynsform bør harmonere med dit ansigtsstruktur. Hvis du er i tvivl om, hvilken form der passer bedst til dig, kan du søge professionel rådgivning hos en makeupartist eller en stylist.

2. Pleje og vedligehold

Pleje af øjenbryn er afgørende. Regelmæssig trimming og plukning er nødvendigt for at fjerne overskydende hår og forme dem korrekt. Brug en øjenbrynbørste til at kamme dem, og overvej at bruge et øjenbrynsserum for at fremme vækst og tykkelse.

3. Valg af produkter

Der er mange makeupprodukter til øjenbryn på markedet, herunder blyanter, pulver, geler og pomader. Vælg det produkt, der passer bedst til dine behov og præferencer. Farveskalaen bør også passe til din naturlige hårfarve.

4. Teknik til påføring

Når du påfører øjenbrynsmakeup, er det vigtigt at bruge lette strøg og undgå at skabe hårde streger. Begynd altid i midten af brynet og arbejd dig udad mod spidserne. Dette giver et mere naturligt udseende.

5. Fiksér det hele

Afslut din øjenbrynsrutine med en transparent øjenbrynsgel for at holde dem på plads hele dagen. Dette forhindrer også, at brynet smuldrer eller mister sin form.

6. Naturlig vs. Dristig

Øjenbryn er en fantastisk måde at udtrykke din stil på. Du kan vælge at gå efter naturlige og blide øjenbryn eller skabe en mere dramatisk effekt med tykkere bryn. Prøv dig frem og find ud af, hvad der passer bedst til dit look.

Makeuppen.dk anbefaler: